Prodaja investicionog zlata

Investiciono zlato

Prodaja investicionih zlatnih poluga i zlatnih kovanica

Kompanija NAP doo je jedna od vodećih u Srbiji koja pruža mogucnost kupovine sertifikovanog investicionog zlata. Zlato predstavlja izvor za sigurnost. Uprkos oscilaciji cene na tržistu, njegova vrednost uvek je bila stabilna.

Šta je investiciono zlato

Investicionim zlatom smatra se zlato u obliku poluga ili pločica, mase prihvaćene na tržištu plemenitih metala, stepena finoće jednakog ili većeg od 995 hiljaditih delova (995/1000), kao i zlato u obliku zlatnih novčica stepena finoće jednakog ili većeg od 900 hiljaditih delova (900/1000), iskovanih posle 1800.godine koji jesu ili su bili sredstvo plaćanja u državi porekla.

Zlatne poluge se pojavljuju u različitim oblicima i težinama. Proizvode ih priznate rafinerije u strogo kontrolisanim uslovima. Na samim proizvodima nalazi se utisnut naziv kovnice iz koje dolazi, tačna težina i serijski broj.

Zašto investirati u zlato

Investiciono zlato je najčistije komercijalno zlato, kvaliteta 999,9 u apoenima od 1, 5,10, 20, 50 i 100 grama. Pored zlatnih pločica u ponudi imamo zlatne kovanice i druge proizvode od plemenitih metala. Da bi smo omogućili povoljno rešenje za kupovinu zlata specijalizovali smo se kao eksperti u oblasti trgovine plemenitih metala. Naši klijenti mogu biti fizička i pravna lica. Mudri ljudi zbog sigurnosti svog kapitala, osim ulaganja u nekretnine, bankarske proizvode, zemlju, životna osiguranja, akcije, obveznice ulažu u zlato i dijamante.

Za razliku od investiranja u deonice, investicione fondove i štednju u banci, investiciono zlato oslobodjeno je plaćanja PDV-a i poreza na kapitalnu dobit.

Cenovnik investicionog zlata