Otkup srebra, srebrnog nakita, predmeta od srebra

Otkup srebra

Otkupljujemo sve predmete od srebra, srebrni nakit, srebrne novčiće, srebrni pribor za jelo...

Posedujete količinu srebra koja se tokom godina nakupila u Vašem domu. Želite prodati srebro?Otkup srebra po najpovoljnijim cijenama u skladu sa dnevnim stanjem i fluktuacijama na svetskoj berzi.

Naše stručno osoblje će besplatno izvršiti proveru i procenu Vaših predmeta od srebra. Isplatu vršimo diskretno, odmah, u gotovini po najvišim cenama otkupa srebra. Vaš lomljeni srebrni nakit, narukvice, lančiće ili neki drugi lomljeni predmet od srebra možemo otkupiti na nekoj od naših osam lokacija u Beogradu.

Procenjivanje kvaliteta srebra pre otkupa

Odredjivanje kvaliteta srebra, pre otkupa, vrši se pomoću posebne tečnosti za testiranje srebra. Naše osoblje će keramičku ili staklenu pločicu zagrebati predmetom radi ostavljanja traga po kom se nanosi tečnost.

Ukoliko se radi o predmetu od srebra tečnost ostavlja crveni trag. Ukoliko tečnost menja boju i peni predmet najverovatnije nije od srebra - čest slučaj kod starinskih pribora za jelo.

Pri testiranju većih predmeta od srebra radi procene vrednosti, neophodno je zagrebati sam predmet, možda i na nekoliko mesta i izvršiti testiranje.

Formiranje cene otkupa srebra

Na cenu otkupa srebra ne utiče da li je predmet oštećen, jedino je u obzir uzima finoća.

Cena otkupa srebra zavisi od čistoće srebra i od trenutne vrednosti srebra na svetskoj berzi i vrednosti dinara.