Otkup zlata u Zlatarama DOK po najpovoljnijim cenama

Otkup zlata

Otkupljujemo sve vrste zlatnog nakita, ukrasa, predmeta od zlata, lomljenog zlata i dragocenosti...

Otkup zlata radimo na licu mesta, proverimo i izmerimo zlato i plaćamo u gotovini. Proces otkupa zlata je brz, lak, pouzdan i diskretan. Jednostavno jedna od najboljih usluga u Beogradu. Proteklih godina smo uslužili više stotina zadovoljnih klijenata iz Srbije u osam Zlatara DOK u Beogradu.

Naša konkurentnost se ogleda u vršenju otkupa zlata po najvišim cenama uz ljubazno i stručno osoblje. Ne samo da isplate vršimo u gotovini, na licu mesta, već Vas i upoznajemo sa celokupnim procesom merenja, provere i procene Vaših dragocenosti.

Procenjivanje kvaliteta zlata pre otkupa

Odredjivanje kvaliteta zlata, pre otkupa, vrši se pomoću kiselina za proveru zlata. Naše osoblje će keramičku ili staklenu pločicu zagrebati predmetom radi ostavljanja traga po kom se nanosi kiselina.

Ukoliko se proverava kvalitet 14 karatnog zlata na trag se nanosi kiselina za 14 karatno zlato - trag ne sme nestati, ali sme doći do manje promene boje. Ukoliko trag nestane u pitanju je manji kvalitet zlata i mora se testirati kiselinom za zlatno nižeg karata.

Pri testiranju većih predmeta od zlata radi procene vrednosti, neophodno je zagrebati sam predmet, možda i na nekoliko mesta i izvršiti testiranje kiselinom.

Formiranje cene otkupa zlata

Otkupljujemo zlatni nakit, zlatno prstenje, zlatne dukate, zlatne lančiće, lomljeno zlato, otkup zlata svih vrsta.

Cena otkupa zlata na našem tržištu zavisi najviše od trenutne vrednosti zlata na svetskoj berzi i vrednosti dinara. Zlatara DOK dnevno ažurira cenu otkupa zlata i kod nas se možete u svakom momentu informisati o ceni zlata i vrednosti nakita, dukata ili zubnog zlata koje zelite da prodate.

Još jednom naglašavamo da u trenutku dolaska u Zlataru DOK cena može biti viša ili niža zbog zavisnosti od trenutne vrednosti zlata na svetskoj berzi.